Openingstijden :

Maandag        09:00 - 17:00 uur

Dinsdag          09:00 - 17:00 uur

Vrijdag           09:00 - 17:00 uur 

Ik werk uitsluitend op afspraak.

 

Mocht ik de telefoon niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk in de Trimsalon, u kunt dan een bericht sturen via de whatsapp of het contactformulier en ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

LET OP!

Grote zware honden zoals de Berner Sennen, Sint Bernard en New Foundlander neem ik helaas niet meer aan in de trimsalon vanwege gezondheidsklachten. Kleine honden en middelmaat zijn van harte welkom.

Het afzeggen van afspraken:

Indien u een afspraak wilt annuleren, dient de afspraak minimaal 48 uur van te voren afgezegd te worden. Bij geen of een te late afzegging ben ik genoodzaakt de kosten alsnog bij u in rekening te brengen. 

Bij Ziekte :

Wanneer uw hond ziek is en antibiotica krijgt, of bijvoorbeeld kennelhoest heeft opgelopen, of andere aandoeningen die eventueel besmettelijk zijn voor andere honden, maak dan a.u.b. een nieuwe afspraak met mij. De hond zal de trimbeurt niet waarderen wanneer hij ziek is en zo voorkomen we ook dat andere honden ziek worden!

 Mijn telefoonnummer, het inschrijfformulier en het contactformulier hieronder, zijn bedoeld voor (nieuwe) klanten voor de trimsalon!!!. Colportage, Telemarketing etc. worden niet op prijs gesteld.!!!! (Wetswijziging 1 juli 2021)


Anti-spam vijf + vijf = (antwoord in cijfers invullen!)