Ik zal mij even voorstellen 
 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 

 
Mijn naam is Babette van den Berg, ik kom van oorsprong uit Utrecht en woon sinds 2008 in Dronten.
Al mijn hele leven heb ik honden gehad. Een heidewachtel, een Bobtail, 3 Teckels (ruw en kortharige) Golden Retrievers en nu een Engelse Cocker Spaniël en een Cockerpoo. 
Ook aan andere dieren ontbrak het in het ouderlijk huis niet aan, een muis, een pony, een paard, een konijn, vogels en een kat. Dus altijd een beestenboel, hahaha. Zo is de liefde voor dieren er met de paplepel ingegoten.

In 2006 ben ik de opleiding Instructeur 1 gaan volgen bij De Martin Gaus Academie in Lelystad. 
Dit beviel zo goed dat ik Instructeur 2 en 3 ook heb behaald. Ik heb in deze tijd stagegelopen bij een Martin Gaus Hondenschool in Hilversum. Ik heb daar uiteindelijk puppy cursus en De basiscursus voor de gehoorzame hond in 3 1/2 week mogen geven. Het was werkelijk mijn passie.
Hierna volgde ik de K.G.T. (kynologische gedragstherapeut) opleiding bij Martin Gaus Academie.
Tijdens deze opleiding KGT verhuisde ik naar Dronten en ben ik bij het gedragscentrum van Martin Gaus gaan werken en heb ik geleiden -en hulphonden getraind. Het 2e jaar werd ik helaas ziek en moest mijn passie opgeven.
Na verloop van tijd kwam er eindelijk weer vooruitgang in mijn gezondheid en tja het ging weer kriebelen natuurlijk, ik wilde toch weer met honden werken en dus besloot ik van mijn passie mijn werk weer te maken en ben ik de opleiding tot hondentrimster gaan volgen en heb mijn diploma daarvoor met trots behaald. 
Dit was voor mij een schot in de roos, creatief kunnen zijn en met honden werken, de perfecte match dus.
En zo ben ik nu de trotse eigenaresse van Trimsalon De grote braaf.
 
Ik nodig u met veel plezier uit om verder op mijn site te kijken om zo verdere informatie te vinden over mijn Trimsalon en de vachtverzorging.